Workshops

WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een leuk en origineel tijdverdrijf voor een (kinder)feestje, wil je je leerlingen of studenten spelenderwijs iets laten bijleren en hun creativiteit de vrije loop laten? Of neem je gewoon graag deel aan workshop in groep, volledig op maat van wat je zelf wil doen of bijleren? Heb je hiervoor misschien zelf al een idee uitgekiend? Dan help ik je graag met het uitwerken van de workshop. Nog geen plan maar wel tijd en zin om creatief bezig te zijn? Ik bedenk met plezier een flexibele activiteit uit voor jou en je compagnie. Let’s do this! 

Kleuterschool Windekind in Zonhoven vroeg in april 2019 om een activiteit uit te werken voor kleuters om ze te laten kennismaken met fotografie. Hiervoor kwam ik op de proppen met een lichtdoos en een overheadprojector om de kinderen te leren spelen met licht.

Go Next Level kwam op bezoek in het MIA-H en volgde een workshop smartphonefotografie bij mij: Hoe maak je de perfecte selfie? #strikeaposehttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2650822478484867&id=2444540832446367

 

CURSUS FOTOGRAFIE/PHOTOSHOP

Wil je zelf aan de slag met fotografie of volg je al les maar heb je extra ondersteuning nodig? Of wil je alle kneepjes van Photoshop leren kennen? Ik help je met veel plezier verder om je bij te schaven in onze gedeelde passie met een cursus fotografie of Photoshop. Dit kan in groep of privé! contacteer me

VRIJ WERK

Samen met personen die andere passies hebben, werk ik graag nieuwe projecten uit.
Momenteel broeit het idee om fotografie te laten samensmelten met de passie voor lp’s.
Ben jij een enthousiasteling die graag een project op poten wil zetten, aarzel dan niet om mij
een belletje te geven! Wie weet leiden onze passies wel tot een volledig nieuw en
inspirerend concept.
Via mijn instagrampagina @ine_thijs_fotografie kan je een glimp opvangen van mijn
recentste bezigheden!